Szolgálati közlemény – új fejléc!

Kedves barátaink, Temesvárblog-olvasók!

Ahogyan azt láthatjátok, mától új fejléccel jelenik meg a Temesvárblog. A fotót (amely a Dóm-teret ábrázolja) én magam készítettem sk, a dizájnolást pedig az egyik kedves barátom (Slezák Ilona), akinek innen is köszönöm a kiváló munkát. Megköszönnék nektek mindenféle visszajelzést a kommentek között, ami az új dizájnt illeti. Nézzetek körül a többi blogon is, a Konteót kivéve hamarosan mindegyiken látható lesz a változás.

A tudnivalók: a fejlécen (a blogok közötti könnyebb navigációt megkönnyítendő) linkeket láthattok a BlogRepublik többi oldalára. Az éppen aktuális blog címe fehér, a többié fekete. A képen olvasható, szögletes zárójeles szavak (szülővárosunk neve az ott élő nemzetiségek nyelvén) viszont nem linkek, csupán azt hivatottak jelképezni, hogy milyen sokszínű (volt?) ez a csodálatos város. A jobb felső sarokban a keresőt láthatjátok, a bal felső sarokban pedig a BlogRepublik logóját, amire kattintva visszatérhettek a portál nyitóoldalára.

Remélem tetszik az új bőr, amiért ismételten köszönetet mondok Icának (aki az egészet kitalálta és megvalósította), továbbá Séra Bálintnak, aki programozásilag gondoskodik nemcsak a Temesvárblogról, hanem az egész BlogRepublikról is. És természetesen köszönet Höltzl Péternek, aki a vassal és a biztonsággal foglalkozik.

Ha kedveled a Temesvárbolgot (és portálunk többi blogját), és ha anyagi lehetőségeid megengedik, továbbra is mód van PayPal-en és Flattr-en keresztüli adományozásra, a BlogRepublik nyitóoldalának legalján látható gombok segítségével. Az eddigi adományozóknak ismételten köszönöm a hozzájárulásukat. Remélem, ők is úgy látják, hogy megérte :-)

1 hozzászólás

 1. obeliksz — 2014-12-29 18:44 

Tiszteletem!

Mint Temesvár egykori diákja, most már szinte félezer km választ el tőle… a tulajdonomba került a temesvari.ro domain cím. Erre a blogra felajánlanám használatát, mivel az én utópikus terveimre egyáltalan nem volt időm, és úgy látom a jövőben még kevésbé lesz… A legegyszerűbb talán egy átirányítás lenne erre a blogra. A domain névért egy kis hirdető felületet a jobboldali sávban megköszönnék, de egyeztessünk inkább drótpostán.

Laci

RSS feed for comments on this post.

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.